Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسیب قبادیان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، در خصوص مشکلات خطوط تلفن‌های ثابت، اظهار داشت: اگر اختلالات تلفن از سوی اداره مخابرات باشد حتما اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی ادامه داد: اختلالات خارج از اراده اداره ناشی از تخریب یا سرقت است، با توجه به اینکه در بخش‌های انتهای تلفن ثابت به سمت مشترکان به شکل هوایی و از سیم‌های مسی استفاده می‌شود که متاسفانه در معرض تخریب و سرقت است که امسال شاهد سرقت‌های زیادی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر‌ عامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه ادامه داد:  تامین ملزومات با توجه به شرایط اقتصادی سخت شده و موجودی ما در انبار هم کفاف این حجم از سرقت‌ها را نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه ۶۶۰ هزار تلفن ثابت منصوبه داریم، تصریح کرد: هم‌اکنون ۵۰۴ هزار از این تعداد فعال است که طی سال‌های اخیر خیلی از تلفن‌ها به علت عدم استفاده مردم راکد مانده و به همین دلیل سلب امتیاز شدند.

قبادیان میانگین درآمد هر خط تلفن برای مخابرات استان را حدود ۴ هزار تومان اعلام کرد و افزود: مخابرات شرکت خصوصی است و براساس درآمدهای شرکت هزینه‌ها خود را تأمین می‌کند.

شرایط سلب امتیاز و تخلیه خطوط بدهکار تلفن ثابت

وی سلب امتیاز خطوط ثابت مشترکان را فرایندی کاملا قانونی دانست و گفت: اگر مشترکی دو صورت حساب متولی تلفن ثابت خود را پرداخت نکند بعد از سه بار اخطار مشمول سلب امتیاز است که با قطع تلفن شروع می‌شود و چنانچه تا یک‌سال نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام نکنند با هدف استفاده از منابع برای کسانی که نیاز دارند، سلب امتیاز می‌شود.

قبادیان  با بیان اینکه بیش از ۹۶ درصد جمعیت استان تحت پوشش همراه اول است، گفت: طی سال اخیر تمام سایت‌های تلفن همراه اول سطح شهرهای استان به نسل سه، چهار و ۴.۵ ارتقاع پیدا کرده به طوریکه 80 درصد از جمعیت تحت پوشش همراه اول امکان استفاده از نسل سه، چهار و ۴.۵ را دارند که به مراتبا سرعت بیشتری از گذشته دارد.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه سرقت تخریب مخابرات سلب امتیاز تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۰۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۷درصدی خرید مرغ مازاد مرغداران/ کریدورهای صادراتی فعال شود

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: شرکت پشتیبانی امور دام و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان ها مشغول هستند و خرید مرغ نسبت به یک ماه گذشته ۲۷ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، حسین شیرزاد اظهار کرد: امروز بازار نهاده ها در آرامش کامل است. شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره گیری از مکانیزم استمهال، خدمتی به جامعه مرغداران کرده به گونه ای که عمده انبارهای مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی ادامه داد: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفت و گوی ملی با مرغداران عزیز کشور هستیم. زمان آن رسیده که با بهره وری و کارایی بالاتری تولید کنیم.

شیرزاد یادآور شد: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان ها مشغول هستند و با همه ظرفیت مان متعهد به خرید مرغ هستیم و با شیبی ۲۷ درصدی طی یکماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد. طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ ها در کشتارگاه ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده است، بنابراین دیرکشتاری اتفاق افتاده چنانکه تا ۵۹ روزگی مرغ را نگه می دارند. پیامد این روش از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور است.

بنابر اعلام شرکت پشتیبانی امور دام، وی اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه های بین المللی متوقف کرده و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

 شیرزاد گفت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه درگردش مکفی و بیمه قیمت محصولات اش دارد. حتما باید کریدورهای صادراتی فعال شود. صادرکنندگان مرغ باید مشوق های صادراتی و بسته های حمایتی دریافت کنند. صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت های مناسب صادراتی و ظرفیت های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم و نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • کشف ۸ فقره سرقت در دیر/ سارق دستگیر شد
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • ویدیو/ ۵۰ هزار خودکشی در یک سال!
  • دیشب ثابت شد رئال فقط یک تیم ندارد!
  • دستگیری باند سارقان سیم و کابل‌های برق در اسلامیه
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • افزایش ۲۷درصدی خرید مرغ مازاد مرغداران/ کریدورهای صادراتی فعال شود