Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا امیری، سرپرست شرکت مخابرات منطقه کرمانشاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه با بیان اینکه ۱۳سایت تلفن همراه جدید در استان راه‌اندازی شده، اظهار کرد: ۶٠ سایت تلفن همراه نیز به 3G و 4G ارتقاء یافته است.  

وی با بیان اینکه ۱۲٠ کیلومتر فیبرنوری در استان اجرا شده، اعلام کرد: فیبرنوری خانگی در ۵ نقطه استان از جمله شهر پاوه به اجرا درآمده و همچنین در ۳ شهرک صنعتی فیبرنوری اجرا کرده‌‌ایم که بسیار به صنعتگران و تولیدکنندگان کمک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست شبکه مخابرات استان کرمانشاه توسعه فیبر نوری درون شهری را از اهداف این شرکت برشمرد و گفت: سرمایه‌گذاری عظیمی در بحث فیبر نوری انجام شده و سال آینده شاهد توسعه خوبی در این بخش خواهیم بود.

امیری خاطرنشان کرد: در سال جاری ۸٠ میلیارد تومان برای توسعه شبکه مخابراتی استان هزینه و ۱۶ هزار ADSL و ۸ هزار و ۵٠٠ خط تلفن ثابت در استان دایر شده است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت توسعه ارتباطات روستایی و تلاش این شرکت برای رفع مشکلات مربوط به آنتن‌دهی و دسترسی به اینترنت در روستاها، تصریح کرد: در سال‌جاری توسعه ارتباطات روستایی برای ۶۲ روستا در دست اجراست و در سال آینده نیز ۶۳ روستا در دستورکار قرارخواهند گرفت که توسط ۸ سایت پوشش داده خواهند شد.

امیری با اشاره به موضوع سرقت‌ تجهیزات و سیم‌های مخابراتی، میزان آن را در استان کرمانشاه نسبت به میانگین کشور، کمتر اعلام کرد و از اقدامات پیشگیرانه این شرکت سخن گفت و افزود: این موضوع ما را آزار می دهد، اما اجازه نداده‌ایم خلل چندانی در خدمات ما وارد کند.

سرپرست شرکت مخابرات منطقه کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش از طلب بیش از ۴٠ میلیارد تومانی این شرکت از اپراتورهای تلفن همراه، ادارات و سازمان‌ها و مردم خبر داد و گفت: اگر این بدهی‌ها به موقع پرداخت شوند در توسعه فعالیت‌های ما مؤثر خواهد بود.

وی بیان داشت: پوشش اینترنت 4G در جاده‌های استان کرمانشاه نسبت به بسیاری از  استان‌ها بهتر است.

امیری در بخش پایانی سخنانش از مردم درخواست کرد، از اینترنت ثابت بیشتر استفاده کنند چون هم برای مردم و هم دولت کم‌هزینه‌تر است و گفت: تا پایان دولت سیزدهم ۲٠ میلیون پورت پرظرفیت به مردم واگذار می‌شود.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز حمیدرضا امیری فارس فیبر نوری سرقت تجهیزات توسعه ارتباطات روستایی توسعه شبکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۰۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • پایداری شبکه گاز خراسان جنوبی در برابر سیلاب
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت و بدون نقص تامین شد